Saturday, July 31, 2021

Hát nem! Az alja még nagyon messze van...

 Ha rákattintasz, el is hiszed amit olvasol!

Az Európai Bizottság aktuális publikációja szerint, melyet nyilván komoly, elfogulatlan és ideológiamentes, randomizált és kontrollált vizsgálat keretében folytattak le, és átment egy erős peer- review folyamaton:

A humor a szélsőséges mozgalmak központi fegyverévé vált, hogy felforgassák a nyitott társadalmakat és csökkentsék az erőszak elfogadási küszöböt. Különösen a szélsőjobboldali terrortámadások legutóbbi hullámának összefüggésében lehetünk tanúi a rasszista ideológiák „játékos” módon történő kommunikációjának.

Az antifa férgek és a BLM tombolásai, meg a próféta követőinek véres hitvallásai közepette több mint bájos szélsőjobboldali terrortámadások hullámáról ugatni - kegyetlen és aljas hazugság.

Nyilván ezek a jóemberek a Fekete Párducot dokumentumfilmként az 1984-et használati utasításnak gondolják, de azt sohasem hittem volna, hogy végül a teljes Monty Python életmű is hasonló sorsra jut...



Bár az Állami Humorvédelmi Hatóság egyelőre még csak lázálom, de pár éve még azon viccelődtünk, hogy kötelező lesz buziskodni, és lám, mi történik napjainkban...
 
(Csak mellékesen: tudtad, hogy Cicerónknak szó szerint a fejébe került (meg kötőtűbe a nyelvében), hogy nem tudta visszafogni magát és az akkor még csak Octavianuson, Marcus Antoniuson és a gazember Clodiuson (a kor létező liberálisa) köszörülte azt a hírhedten éles nyelvét - és persze az utóbbi két férfiú közös feleségéről, Fulvia Bambuláról (lásd kötőtű) se feledkezzünk meg.)
 

 Pável Szvedomszkij Fulvia Cicero fejével

No comments:

Post a Comment